Fiecare Pas Conteaza

 

Alexandru Ionescu Fundația Pas cu Pas

20% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

 

Să ne imaginăm următorul scenariu: te-ai născut într-o familie care, din diverse motive, nu te-a putut păstra și te-au lăsat în grija personalului de la maternitate. Cumva ai crescut, ești copil, nu-ți dai seama ce se petrece, nu știi că ar trebui să ai o familie, circumstanțele vieții nu-ți permit să găsești un loc în care să te simți acasă. Te simți pierdut, vântul vieții bate și nu găsești nimic de care să te ții măcar o clipă să îți tragi suflarea, să te refaci.

La un moment dat, când crezi că nimănui nu-i pasă de tine și nimeni nu îți va întinde o mână de ajutor, întâlnești oamenii de la fundația Pas Cu Pas care îți schimbă viața. Descoperi că încă mai există oameni care fac bine dezinteresați și nu așteaptă nimic în schimb. 

Acest scenariu descris de mine este doar ce mintea mea poate cuprinde din viața unui copil orfan. Vin dintr-o familie binecuvântată și am o familie binecuvântată, așa că nu pot face decât un exercițiu de imaginație pentru a pricepe experiența. Unora viața le oferă o șansă, altora mai multe, dar altora… niciuna. Copiii nu au nicio vină că se nasc într-un context nefavorabil. În locul lor puteam fi eu sau puteai fi chiar tu. Dar nu suntem, în schimb suntem chemați să fim împreună lucrători cu Dumnezeu la ceva care… am vrut să folosesc exprimarea "le poate schimba viața" mai corect este LE SCHIMBĂ VIAȚA!

Poate că suma la care te gândești o consideri prea mică. Fiecare atribuim o anumită valoare banilor, însă pentru acești copii valoarea ar putea fi de 10 sau de 100 de ori mai mare decât pentru tine.

Dacă nu ești încă convins îți propun un flash-forward în viitor, pentru că ei sunt viitorul. Unul din copii din grija fundației poate ajunge un pastor, un evanghelist, un om al lui Dumnezeu care atinge la rândul său multe alte vieți. Altul poate că ajunge misionar. Altul poate că ajunge președinte. Dumnezeu are un plan perfect pentru fiecare din ei. Fii parte din acel plan!

Donaza cât te lasă inima. Dacă ai nevoie de un etalon, doneaza 1 leu pe fiecare metru parcurs, sau 1 euro. Noi vom face o plimbare în parc cât ne vor ține picioarele. Fiecare pas contează!

PS: este voie să donați la mai multe fund raisere.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Anul trecut în mai a fost un eveniment de neuitat la Atelierul Familie. Participanții au ales între un cros de 5 km și o plimbare/alergare cu familia de 2.5 km.  Anul acestă suntem nevoiți să ne mișcăm fiecare pe cont propriu, dar astă nu este un dezavantaj...   Când? În data de 20 Iunie, la orice oră! Dar, dacă poți să pornești la ora 10, te vei mișca în același timp cu c

 

1 Donații

15 Jun 2020