Alerg 10 km pentru a sustine copiii de la Pas cu pas

 

Mihaela Romaniuc Fundația Pas cu Pas

45% Complete
450 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am fost intotdeauna adepta miscarii in natura. Pasiunea pentru alergat am avut-o mai de demult dar de 7 ani alerg (ca hobby) in mod constant. De cand ne-am mutat in satul Gheorghieni imi face o deosebita placere sa alerg pe potecile din afara satului, dar cel mai mult in padurea de deasupra casei noastre.

Am multi prieteni alergatori, iar cele mai bune prietene: Iulia, Daniela si Dania ma vor sustine in alergarea din 27 iunie, o alergare pe un traseu foarte frumos, de 10 km. Acest cros are un scop caritabil: strangerea de fonduri pentru copiii din sitem cu care lucreaza Fundatia Pas cu Pas.

Hai si tu! Doneaza si alearga cu noi! Cu siguranta va fi castig-castig!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

Sa ne mai jucam un pic! Sau mult! Sa ne jucam 12 ore - in continuu!!

In 27 iunie, la Centrul JOACA, impreuna cu Nicu Romaniuc ne vom putea juca 12 ore in continuu! Da ai auzit bine: joaca, joaca si iar joaca neintrerupta! - Visul oricarui copil (si adult, trebuie sa recunoastem).

Vom alerga, ne vom catara, vom juca baschet, tenis de masa, tenis cu piciorul, jocuri de societate si multe alte jocuri.

Lasa munca si grijile, ia-ti copiii si pe 27 iunie vino sa te joci cu noi!

Taxa de participare este pe baza de donatie, care se poate face pe pagina galantomului preferat.

*Banutii vor fi donati pentru a amenaja un spatiu de joaca pentru copiii orfani din sistem, beneficiari ai Fundatiei Pas cu Pas

Sa ne mai jucam un pic! Sau mult! Sa ne jucam 12 ore - in continuu!! In 27 iunie, la Centrul JOACA, impreuna cu Nicu Romaniuc ne vom putea juca 12 ore in continuu! Da ai citit bine: joaca, joaca si iar joaca neintrerupta! - Visul oricarui copil (si adult, trebuie sa recunoastem) Vom alerga, ne vom catara, vom juca baschet, tenis de masa, tenis cu piciorul, jocuri de societate si multe alte jocuri.

 

3 Donații

27 Jun 2021

Florina Ganea

300 RON
27 Jun 2021

Anonymous

75 RON
19 Jun 2021
Mihaela Romaniuc : Fundația Pas cu Pas
Alerg 10 km pentru a sustine copiii de la Pas cu pas