Raluca Bojan - Fundatia Pas cu Pas

Cu bicicleta în Ținutul Fluturelui Albastru pentru Fundatia Pas cu Pas

1,615 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
16 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Raluca de la Ținutul Fluturelui Albastru și te invit alături de mine într-o călătorie de suflet. Am descoperit la noi în Ținut un loc plin de iubire și toleranță- Atelierul Familiei de la Pas cu Pas.

Povestea lor m-a impresionat.

Poate pentru că, fiind mamă, am încercat să îmi pregătesc copiii pentru viață din primii ani. Să curețe dacă varsă ceva, să spele o farfurie, să se încalțe singuri, să vorbească frumos cu cei din jur, să crească o plantă, dar și să își descopere pasiunile. Sunt mereu alături de ei, să îi încurajez și sprijin. Și m-a durut când ne-a povestit Dina că, pe copiii din sistem nu îi pregătește nimeni pentru viața de după Casa de copii. Ei își doresc să schimbe asta prin Atelierul Familiei.

Probabil și pentru că am fost impresionată  de sacrificiile pe care Dina și Gabriel le-au făcut ca acest loc să devină realitate și cum au stat în rulotă și în casa veche pentru a-și îndeplini visul.

Sau pentru că, simt că, cu acest loc în care oamenii sunt acceptați așa cum sunt, Ținutul Fluturelui Albastru e mai bogat, iar comunitatea poate să devină mai puternică.

În data de 15 mai, împreună cu familia mea, vom face o tură cu bicicletele în Ținutul Fluturelui Albastru, în cadrul evenimentul Pas cu Folos. Te invit alături de noi, oriunde ai fi!

Cum poți să ajuți:

Dacă îți place inițiativa noastră ,te invit să strângem împreună cel puțin 500 de lei și să contribuim la amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

Poți să donezi cât de puțin, pic cu pic se adună!

*Later edit: Am atins targetul dar se mai poate dona! Haide să dublăm sau chiar triplăm valoarea de 500 de lei!

Te îmbrățișăm,

Raluca 

împreuna cu Aurel și copiii 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Pas cu Pas

De peste 20 de ani, misiunea noastră este să optimizăm viața copiilor instituționalizați prin programe educative și să îi ajutăm pe tinerii care părăsesc sistemul de stat să se integreze cu succes în societate.

Ateliere multifuncționale pentru copiii din sistem

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social a copiilor instituționalizați, prin activități sportive, ateliere practice și ieșire în natură.

În acest sens dorim să amenajăm și să dotăm trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

 

 

 

Pas cu Folos ~ 2021

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri di

16 Donatii

Andrei Bojan

150 RON
Felicitări!
15 May 2021
Sunteti minunati!
15 May 2021

Anonymous

200 RON
15 May 2021
12 May 2021

Popa Alina

150 RON
Dumnezeu să aibă milă de sufletele acelor copilași iar pe voi sa va binecuvânteze cu pace și bucurii!
12 May 2021
12 May 2021
Sa va fie de folos 🙂. Felicitări pentru inițiativă și mult succes!
10 May 2021

Raluca

75 RON
10 May 2021

Daria și Tudor

30 RON
29 Apr 2021
Să fie de folos :)
28 Apr 2021
26 Apr 2021

Anonymous

75 RON
Succes!
26 Apr 2021
Super initiativa Raluca! Oameni minunati cei de la fundatia Pas cu pas.
26 Apr 2021
26 Apr 2021

Anonymous

50 RON
26 Apr 2021

Anonymous

100 RON
26 Apr 2021