Gabriel Todeasa - Fundatia Pas cu Pas

Faceți un pas împreuna cu mine

2,500 RON Donatii stranse
83.333333333333% Complete
3,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fundatia Pas cu Pas este locul in care vedem oameni transformati si ne bucuram de bunatatea lui Dumnezeu . Atat locatia linistita cat si activitatile faciliteaza relatii trainice . Bucuria pe care o am este sa-i invat pe copii toate lucrurile practice pe care le stiu si sa le vad bucuria si satisfactia cand le iese cate ceva . 

Donand ne ajuti sa echipam ateliere si sa schimbam vieti. Pe data de 15 mai hai alaturi de mine sa facem pasi spre realizarea proiectului .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Pas cu Pas

De peste 20 de ani, misiunea noastră este să optimizăm viața copiilor instituționalizați prin programe educative și să îi ajutăm pe tinerii care părăsesc sistemul de stat să se integreze cu succes în societate.

Ateliere multifuncționale pentru copiii din sistem

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social a copiilor instituționalizați, prin activități sportive, ateliere practice și ieșire în natură.

În acest sens dorim să amenajăm și să dotăm trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

 

 

 

Pas cu Folos ~ 2021

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri di

7 Donatii

100 RON
15 May 2021
Domnul să vă dea ajutor și multă intelepciune in tot ceea ce faceți spre slava Lui.
09 May 2021
I had a dream about you, Dina, just the other night. I am so proud of you and wish I could be there with you all. Have a blast with the kids!!
07 May 2021

Anonymous

1,000 RON
06 May 2021
03 May 2021
Cu mult drag :)
01 May 2021

Angi

210 RON
Sustin proiectele fundatiei si oamenii implicati in desfasurarea lor, cu toata increderea ca banii se duc unde trebuie!
26 Apr 2021