Alexandra Preda - Fundatia Pas cu Pas

O comunitate în mișcare!

4,500 RON Donatii stranse
100% Complete
4,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În anii de facultate am simțit căldura comunității Pas cu Pas în calitate de voluntar și am avut bucuria de a împărtăși această căldură cu copiii din centrele de plasament.

Proiectul de anul acesta este echiparea și utilarea atelierelor multifuncționale unde copiii pot deprinde îndemânări practice și își pot dezvolta abilități de viață, atât de necesare.  

Scopul meu este să adun 4000 pentru a vedea acest vis cât mai aproape de realitate. Atelierul Familiei este locul unde copiii vin cu drag pentru că aici nu doar învață lucruri noi, ci își găsesc prieteni buni și relații sănătoase pe viață.

În 15 Mai eu mă voi mișca cu folos, așa încât un număr cât mai mare de copii să experimenteze această comunitate minunată!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Pas cu Pas

De peste 20 de ani, misiunea noastră este să optimizăm viața copiilor instituționalizați prin programe educative și să îi ajutăm pe tinerii care părăsesc sistemul de stat să se integreze cu succes în societate.

Ateliere multifuncționale pentru copiii din sistem

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social a copiilor instituționalizați, prin activități sportive, ateliere practice și ieșire în natură.

În acest sens dorim să amenajăm și să dotăm trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

 

 

 

Pas cu Folos ~ 2021

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri di

1 Donatii

Anonymous

4,500 RON
O misiune generoasa
03 May 2021