Haideți să aducem uneltele necesare în Atelierul Familiei "Pas cu Pas"

 

Simina Morar Fundația Pas cu Pas

100% Complete
4,160 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

  Salut:)

 

Numele meu este Simina și de 8 ani fac parte din  frumoasa familie "Pas cu Pas" deoarcere am văzut multe vieți transformate datorită implicării ei în viață copiilor defavorizați. 

Anul trecut am alergat împreună pentru a aduce căldură în casa de la Borșa - termoizolarea. Și de atunci s-au făcut multe activități frumoase acolo! 

Anul acesta vă chem din nou  să ne mișcăm înspre bine, împreună:

 

Când? 

 

20 iunie 

 

Unde?

...dorești :) Parc, pădure, living (dacă e mai măricel :) ), pe steada ta... fiecare unde poate. 

  

Cât?

poți:)... unii au reușit primul lor marathon anul acesta!

(nu e cazul meu :D.... încă ) 

 

De ce?

 

Dorim să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii  precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.  Suna tare bineee, asa-i? :) 

 Haideți să punem și noi umărul la asta, chair dacă poate nu vom atinge primul nostru maraton; doi km, doi bănuți, doua ore din viața naosră... lucrurile acestea mici pot însemna foarte mult pentru altcineva. Hugs! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii  precum: croitorie, tâmplărie, frizerie, olărit, pictură și arte. Anul t

 

3 Donații

Iuliana Bakk

10 RON
12 May 2021

Anonymous

4,000 RON
11 May 2021

Anonymous

150 RON
25 Apr 2021
Simina Morar : Fundația Pas cu Pas
Haideți să aducem uneltele necesare în Atelierul Familiei "Pas cu Pas"