Simina Morar - Fundatia Pas cu Pas

Haideți să aducem uneltele necesare în Atelierul Familiei "Pas cu Pas"

4,160 RON Donatii stranse
100% Complete
3,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

  Salut:)

 

Numele meu este Simina și de 8 ani fac parte din  frumoasa familie "Pas cu Pas" deoarcere am văzut multe vieți transformate datorită implicării ei în viață copiilor defavorizați. 

Anul trecut am alergat împreună pentru a aduce căldură în casa de la Borșa - termoizolarea. Și de atunci s-au făcut multe activități frumoase acolo! 

Anul acesta vă chem din nou  să ne mișcăm înspre bine, împreună:

 

Când? 

 

20 iunie 

 

Unde?

...dorești :) Parc, pădure, living (dacă e mai măricel :) ), pe steada ta... fiecare unde poate. 

  

Cât?

poți:)... unii au reușit primul lor marathon anul acesta!

(nu e cazul meu :D.... încă ) 

 

De ce?

 

Dorim să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii  precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.  Suna tare bineee, asa-i? :) 

 Haideți să punem și noi umărul la asta, chair dacă poate nu vom atinge primul nostru maraton; doi km, doi bănuți, doua ore din viața naosră... lucrurile acestea mici pot însemna foarte mult pentru altcineva. Hugs! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Pas cu Pas

De peste 20 de ani, misiunea noastră este să optimizăm viața copiilor instituționalizați prin programe educative și să îi ajutăm pe tinerii care părăsesc sistemul de stat să se integreze cu succes în societate.

Ateliere multifuncționale pentru copiii din sistem

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social a copiilor instituționalizați, prin activități sportive, ateliere practice și ieșire în natură.

În acest sens dorim să amenajăm și să dotăm trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

 

 

 

Pas cu Folos ~ 2021

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri di

3 Donatii

Iuliana Bakk

10 RON
12 May 2021

Anonymous

4,000 RON
11 May 2021

Anonymous

150 RON
25 Apr 2021