Alina Calbajos - Fundatia Pas cu Pas

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

1,075 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta vom fi alaturi de prietenii nostri de la Fundatia Pas cu Pas. Am lucrat impreuna cu ei in diverse proiecte de-a lungul anilor, iar credinciosia si dedicarea cu care se implica in orice lucrare ce le-a fost incredintata, este molipsitoare. 

Obiectivul nostru, al celor implicati, este strangerea de fonduri suficiente pentru crearea celor trei ateliere multifunctionale in care copiii din sistem sa invete si sa deprinda abilitati practice. Daca doriti, puteti fi parte din acest proiect alaturi de noi.

Va asteptam pe cat mai multi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Pas cu Pas

De peste 20 de ani, misiunea noastră este să optimizăm viața copiilor instituționalizați prin programe educative și să îi ajutăm pe tinerii care părăsesc sistemul de stat să se integreze cu succes în societate.

Ateliere multifuncționale pentru copiii din sistem

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social a copiilor instituționalizați, prin activități sportive, ateliere practice și ieșire în natură.

În acest sens dorim să amenajăm și să dotăm trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

 

 

 

Pas cu Folos ~ 2021

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri di

5 Donatii

150 RON
13 May 2021

Anonymous

100 RON
13 May 2021

Anonymous

600 RON
30 Apr 2021

Cristina Sacara Gulløv

150 RON
28 Apr 2021

Anonymous

75 RON
24 Apr 2021