Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Alina Calbajos Fundația Pas cu Pas

100% Complete
1,075 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta vom fi alaturi de prietenii nostri de la Fundatia Pas cu Pas. Am lucrat impreuna cu ei in diverse proiecte de-a lungul anilor, iar credinciosia si dedicarea cu care se implica in orice lucrare ce le-a fost incredintata, este molipsitoare. 

Obiectivul nostru, al celor implicati, este strangerea de fonduri suficiente pentru crearea celor trei ateliere multifunctionale in care copiii din sistem sa invete si sa deprinda abilitati practice. Daca doriti, puteti fi parte din acest proiect alaturi de noi.

Va asteptam pe cat mai multi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii  precum: croitorie, tâmplărie, frizerie, olărit, pictură și arte. Anul t

 

5 Donații

150 RON
13 May 2021

Anonymous

100 RON
13 May 2021

Anonymous

600 RON
30 Apr 2021

Cristina Sacara Gulløv

150 RON
28 Apr 2021

Anonymous

75 RON
24 Apr 2021
Alina Calbajos : Fundația Pas cu Pas
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie