Pardalian Teglas - Fundatia Pas cu Pas

Famila Teglaș Sustine Atelierul Familiei!

450 RON Donatii stranse
45% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul asta, ne vom mișca în 15 mai în sprijinul proiectul Atelierul Familiei de la Fundația Pas cu Pas!

Vă invităm să faceți o donație și așa veți alătura de noi și de locul aceasta care mulți copii din sistem in România consider o acasa! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Pas cu Pas

De peste 20 de ani, misiunea noastră este să optimizăm viața copiilor instituționalizați prin programe educative și să îi ajutăm pe tinerii care părăsesc sistemul de stat să se integreze cu succes în societate.

Ateliere multifuncționale pentru copiii din sistem

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social a copiilor instituționalizați, prin activități sportive, ateliere practice și ieșire în natură.

În acest sens dorim să amenajăm și să dotăm trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

 

 

 

Pas cu Folos ~ 2021

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri di

5 Donatii

G&P

200 RON
14 May 2021

Anonymous

50 RON
06 May 2021

Mihai Romona

50 RON
25 Apr 2021

Emma & Louis

100 RON
24 Apr 2021
24 Apr 2021