Simina-Cristina Dascal - Fundatia Pas cu Pas

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

240 RON Donatii stranse
48% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare! Am hotarat sa sprijin fundatia "Pas cu pas" in strangerea de donatii pentru copilasii cu care ei se ocupa. Pana in 15 mai am ocazia sa ajut la strangerea de fonduri prin activitati sportive. Ramai conectat cu mine pentru a afla mai multe detalii si fii parte la bucuria copiilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Pas cu Pas

De peste 20 de ani, misiunea noastră este să optimizăm viața copiilor instituționalizați prin programe educative și să îi ajutăm pe tinerii care părăsesc sistemul de stat să se integreze cu succes în societate.

Ateliere multifuncționale pentru copiii din sistem

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social a copiilor instituționalizați, prin activități sportive, ateliere practice și ieșire în natură.

În acest sens dorim să amenajăm și să dotăm trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

 

 

 

Pas cu Folos ~ 2021

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri di

3 Donatii

Anonymous

40 RON
13 May 2021

Anonymous

150 RON
13 May 2021

Anonymous

50 RON
04 May 2021