Rareș Gabor - Fundatia Pas cu Pas

Familia Gabor

250 RON Donatii stranse
25% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prieteni dragi !!!!! Donați din puținul vostru 10 lei cât va pune pe inima și să nu va para rău .Anul trecut am dat pentru fundația Pas cu Pas și m-am simțit ușurat ca știam ca bani donați va merge pe mâini bune.Profesorul meu ,prietenul meu ,mentorul meu Soso (Sorin) mi-a dat ocazia sa fiu și eu un ambasador și să vă provoc mulumesc cu drag Familia Gabor 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Pas cu Pas

De peste 20 de ani, misiunea noastră este să optimizăm viața copiilor instituționalizați prin programe educative și să îi ajutăm pe tinerii care părăsesc sistemul de stat să se integreze cu succes în societate.

Ateliere multifuncționale pentru copiii din sistem

Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social a copiilor instituționalizați, prin activități sportive, ateliere practice și ieșire în natură.

În acest sens dorim să amenajăm și să dotăm trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri din sistem, unde aceștia își pot descoperi, îmbunătăți și perfecționa talente și abilități proprii în domenii precum: croitorie, țesut, tâmplărie, frizerie, olărit.

 

 

 

Pas cu Folos ~ 2021

Prin evenimentul Pas cu folos ~ 2021 vrem să strângem împreună fonduri pentru amenajarea și dotarea a trei spații multifuncționale cu destinația de ateliere practice pentru copii și tineri di

3 Donatii

Anonymous

99 RON
09 May 2021

Anonymous

50 RON
06 May 2021

Anonymous

101 RON
04 May 2021