Alege să îți pese!

 

Cătălina Grigore Fundația Pas cu Pas

32.5% Complete
650 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații

Probabil că Pas cu pas e o picătură în oceanul mare de multe alte cauze. Dar e una care mi-a atins mie inima. Copiii cu care lucrează fundația, mi-au schimbat pentru totdeauna modul de a vedea și prețui viața și dragostea.

Pas cu pas e despre bucurie multă, despre a-L cunoaște pe Dumnezeu și a aplica învățăturile biblice, e despre diversitate, muncă, relații - cu tot ce implică ele, conflict și reconciliere, depășirea limitelor proprii, speranță, șansă pentru dorința de creștere. 

Atelierul familiei este o investitie în om, în a aduce bucurie beneficiarilor, voluntarilor fundației, o posibilitate de a simți căldura unei case unde ești acceptat și iubit așa cum ești, dar și unde ești provocat să te dezvolți.

Implicați-vă așa cum vă spune inima; și dacă nu vă spune nimic, dați-i voi un ghiont. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Anul trecut în mai a fost un eveniment de neuitat la Atelierul Familie. Participanții au ales între un cros de 5 km și o plimbare/alergare cu familia de 2.5 km.  Anul acestă suntem nevoiți să ne mișcăm fiecare pe cont propriu, dar astă nu este un dezavantaj...   Când? În data de 20 Iunie, la orice oră! Dar, dacă poți să pornești la ora 10, te vei mișca în același timp cu c

 

3 Donații

Anonymous

400 RON
20 Jun 2020

Anonymous

100 RON
06 Jun 2020

Anonymous

150 RON
05 Jun 2020