Mișcă-te alături de noi!

 

Andrea Cengher Fundația Pas cu Pas

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Hei. :)

Sunt Cengher Andrea și sunt voluntară la Fundația Pas cu Pas de trei ani. Noi ajutăm copiii orfani ca să se integreze în societate, să se simtă iubiți, apreciați.

Am două provocări pentru tine!

1.Vreau să te provoc să mă ajuți să strângem 1,000 de lei pentru Atelierul Familiei.  Toți banii strânși în această strângere de fonduri va ajuta la construirea Atelierului de Familie. 

2. Mișcă-te alături de noi pe 20 iunie. Poți să te miști cum vrei și oriunde vrei tu. Poți să îți plimbi animalul de companie, să te plimbi în parc sau prin jurul locuinței tale, să te dai cu rolele sau cu bicicleta, sau poate vrei să alergi. Nu uita să faci o poză și să o postezi pe rețelele de socializare: Facebook, Whatsapp, Instagram, Tik Tok, Twitter cu #PasCuFolos. Așa voi vedea și eu pozele și va ajuta să răspândim povestea Atelierului Familiei la cât mai multe persoane!

Aici găsești mai multe informații despre Atelierul Familiei: https://www.youtube.com/watch?v=hdppYdqVV4s&feature=youtu.be

Aici găsești mai multe informații despre fundația Pas cu Pas și despre activitățile fundației: http://www.fundatiapascupas.ro/programe/

Ps: Eu împreună cu familia mea am decis să ne plimbăm în aer liber și în natură.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Anul trecut în mai a fost un eveniment de neuitat la Atelierul Familie. Participanții au ales între un cros de 5 km și o plimbare/alergare cu familia de 2.5 km.  Anul acestă suntem nevoiți să ne mișcăm fiecare pe cont propriu, dar astă nu este un dezavantaj...   Când? În data de 20 Iunie, la orice oră! Dar, dacă poți să pornești la ora 10, te vei mișca în același timp cu c

 

1 Donații

Anonymous

400 RON
Dumnezeu e sursa noastră
01 Jun 2020