In lumina fiecărui copil există o sclipire care ar putea lumina intreagă comunitate

 

Florin Anca Fundația Pas cu Pas

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Cred că strălucirea din ochii celor pe care îi ajuți merită orice efort și că oamenii care nu știu să dăruiască sunt foarte săraci, oricât de bogați ar fi.

Trăiește „donează, fii voluntar, acționează!” – încă dinainte de a mă alătura ca fost voluntar al fundației Pas cu pas am fost onorat și martor totodată să văd cum Bunul Dumnezeu mi-a trimis îngerii care să-mi redea un zâmbet și o speranță la momentul și locul potrivit.


Încurajarea pe care vreau s-o fac tuturor care vor să slujească in dărnicia, este un verset biblic care îmi place foarte mult, deoarece și eu am avut parte de această cercetare frumoasă și totodată emoționată din partea echipei.


Iacov versetul 1 capitolul 27 .Religia curată și neintinată înaintea lui Dumnezeu. Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor și să ne păzim neintinați de lume.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Anul trecut în mai a fost un eveniment de neuitat la Atelierul Familie. Participanții au ales între un cros de 5 km și o plimbare/alergare cu familia de 2.5 km.  Anul acestă suntem nevoiți să ne mișcăm fiecare pe cont propriu, dar astă nu este un dezavantaj...   Când? În data de 20 Iunie, la orice oră! Dar, dacă poți să pornești la ora 10, te vei mișca în același timp cu c

 

2 Donații

Anonymous

500 RON
21 Jun 2020

Anonymous

100 RON
04 Jun 2020