Super Eroi Pentru O Zi!!

 

Felicia Oland Fundația Pas cu Pas

43.375% Complete
1,735 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
5
Donații

Super eroii din noi vor sa participe la acest eveniment special pe data de 20 iunie si sa adune suma de 4,000 RON- o mie pe erou! Super eroi putem fi fiecare din nou cand alegem sa facem o diferenta in viata cuiva! 

Fundatia Pas cu Pas ne este aproape de suflet si credem si noi in cauza lor extraordinara! In ziua de 20 iunie, familia Oland va fugi sau se se va da cu bicicleta (va fi la alegere) la baza sportiva din Gheorgheni. Incurajam prieteni sa ni se alature si sa fie si ei super eroi pentru o tura!! Daca nu poti veni la baza sportiva, fa-o oriunde poti si posteaza o poza pe retelele sociale cu #PascuFolos .

Banii care se string prin acest fundraiser, va ajuta la continuarea constructiei Atelerului de Familie din Borsa,o oaza creeata la tara, in natura pentru copiii din centre. In linkurile de mai jos gasesti mai multe informatii, chiar te incurajez sa urmaresti primul video si sa simti cat de special este acest loc:: https://www.youtube.com/watch?v=hdppYdqVV4s&feature=youtu.be și aici despre programele fundatiei: http://www.fundatiapascupas.ro/programe/.

Hai sa facem o diferenta!! 

Our inner super heroes want to participate in this special event on June 20th and raise 4,000 RON (aprox $930... got $157 down!!)- one thousand RON per hero! We can all be super heroes when we chose to make a difference in someones' life! 

"Pas cu Pas" foundation is close to our heart and we truly believe in them and their extraordinary cause! Our family will head out to the park in Gheorgheni ( baza sportiva) and either run or bike for this cause! We will use the hashtag #pascufolos (#stepwithacause or a purpose) so we can promote this fundraiser. 

The money raised from this event will help finish the construction of the Family Farm in Borsa, a village just outside Cluj. Its an oasis in the countryside where institutionalized children can escape for a bit, enjoy nature, gardening, eating healthy farm to table food, cooking, biking, camp fires etc... being a kid with no worry in the world, in the healhtiest environment possible! I know the leaders of this foundation first hand and their love and dedication to these unwanted kids in Romania is beyond belief. When I am around them, I always feel inspired to be better, to give a little and just to love on the least priviledged! Thank you guys!! 

Lets make a difference!! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Anul trecut în mai a fost un eveniment de neuitat la Atelierul Familie. Participanții au ales între un cros de 5 km și o plimbare/alergare cu familia de 2.5 km.  Anul acestă suntem nevoiți să ne mișcăm fiecare pe cont propriu, dar astă nu este un dezavantaj...   Când? În data de 20 Iunie, la orice oră! Dar, dacă poți să pornești la ora 10, te vei mișca în același timp cu c

 

5 Donații

Betsie Cruz-Morales

870 RON
21 Jun 2020

Lucian Ciupe

190 RON
17 Jun 2020

Cls 1 A- dna Carmen Zeic

160 RON
14 Jun 2020

Anonymous

215 RON
09 Jun 2020

Anonymous

300 RON
29 May 2020