Hai să aducem căldură în Atelierul Familiei!

 

Simina Morar Fundația Pas cu Pas

100% Complete
2,465 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
6
Donații

Hello :)

Numele meu este Simina și de 7 ani sunt onorată să fac parte din frumoasa familie "Pas cu Pas", familie care aduce bucurie și creștere tuturor membrilor ei. 

Anul trecut am alergat împreună cu prietenii la Borșa, pentru viziunea fundației: Atelierul Familiei, un loc al nostru. Pentru că orice familie are, nu e asa, casa ei? A fost un eveniment tare frumos și casa familiei e acum în rosu, așteptând culoare. 

Anul acesta vă chem să ne mișcăm înspre bine, împreună, dar de data asta puțin  diferit:

 

Când? 

20 iunie 

 

Unde?

...dorești :) Parc, pădure, living (dacă e mai măricel :) ), pe steada ta... fiecare unde poate. 

 

Cât?

poți:)... unii au ajuns chiar în spațiu zilele astea! 

 

De ce?

Pentru că există niște copii, care fac parte din familia "Pas cu Pas"  și care abia așteptă ca a noastră casă să fie terminată și să se poată bucura de ea! Mai specific, adunam fonduri pentru termoizolare. Orice casa are nevoie de căldură, nu? :) La fel și a noastră. Hugs! 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Anul trecut în mai a fost un eveniment de neuitat la Atelierul Familie. Participanții au ales între un cros de 5 km și o plimbare/alergare cu familia de 2.5 km.  Anul acestă suntem nevoiți să ne mișcăm fiecare pe cont propriu, dar astă nu este un dezavantaj...   Când? În data de 20 Iunie, la orice oră! Dar, dacă poți să pornești la ora 10, te vei mișca în același timp cu c

 

6 Donații

Anonymous

1,000 RON
02 Jun 2020

Anonymous

150 RON
31 May 2020

Anonymous

665 RON
31 May 2020

Anonymous

50 RON
31 May 2020

Tmi

300 RON
31 May 2020

Simina Morar

300 RON
31 May 2020