Ready for a challenge ?

 

Iulia Cojocaru Fundația Pas cu Pas

85% Complete
850 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Hello you :) 

Vreau sa te provoc astazi sa faci ceva : ceva pentru tine si ceva pentru altii ! :)

Te invit sa te alaturi mie si echipei de la fundatia PAS CU PAS (unde activez ca voluntar de 7 ani) in data de 20 Iunie la miscare : orice miscare care te face sa te simti mai fericit un pic (plimbare, alergare, dans, mers pe bicicleta, trotineta, iesire in natura, pescuit, vizitat dealul Polonic ... ce te face fericit ? let me know ca acum sunt chiar curioasa) :D

Doresc ca prin aceasta provocare de a te face fericit, sa te provoc sa faci fericiti si copii din centrele cu care lucram : ar fii fain sa faci o poza/un filmulet cu miscarea ta si sa o distribui pe social apps cu #PascuFolos (neaparat sa o vad si eu), in modul acesta facem cunoscut cat mai mult Atelierul Familiei si bucuria care o simt copii cand sunt acolo. 

Poti face si o donatie, imi doresc sa putem ajuta cu 1000 lei din cei 28000 lei necesari finalizarii lucrarilor interioare din cladirea Atelierul Familiei.

Construim Atelierul Familiei, un loc unde vom putea aduce copii in tabere (sau vizite de o zi), timp in care pot experimenta multa libertate, voie buna si "ceva nou", ceva ce nu au mai experimentat pana acum. 

Daca vrei sa stii mai multe despre activitatiile fundatiei, viziunea pentru Atelierul Familiei, sau ce am vazut ca ar putea face fericiti acesti copii, indrazneste si intreaba-ma :) 

Contributia ta conteaza :D 

p.s. Sa te distrezi bine !!! :) 

FYI : In 20 Iunie I will ride !! :)) Am redescoperit placerea de a ma da cu bitza (tot la Atelierul familiei), si vreau sa ma plimb din Cluj pana la Borsa (Cluj) cu bitza. Doamne ajuta ! Eu am inceput sa ma antrenez deja ... da' tot am emotii :D

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Anul trecut în mai a fost un eveniment de neuitat la Atelierul Familie. Participanții au ales între un cros de 5 km și o plimbare/alergare cu familia de 2.5 km.  Anul acestă suntem nevoiți să ne mișcăm fiecare pe cont propriu, dar astă nu este un dezavantaj...   Când? În data de 20 Iunie, la orice oră! Dar, dacă poți să pornești la ora 10, te vei mișca în același timp cu c

 

7 Donații

200 RON
18 Jun 2020

Anonymous

50 RON
07 Jun 2020
06 Jun 2020

Javier Jalapeña

80 RON
*woof**woof*
03 Jun 2020

Ale

150 RON
30 May 2020

Anonymous

39 RON
Eu o sa ies cu pitica la plimbare probabil, dar m-ai facut curioasa cu dealul Polonic
28 May 2020

Anonymous

31 RON
26 May 2020